Vår logga symboliserar tapperhet och glädje.

GNYu

[I]
 

Ammie035

Hej!
Mitt namn är Ammie och har sedan många år värk i nacke och rygg!

Är opererad i nacken 2ggr varav en steloperation. Detta gjordes i Lund år 2001 och den sista år 2003. Diskbråcksproblem i ländryggen som akut fick stelopereras 2009.

Min nackskada ådrog jag mig på min dåvarande arbetsplats Lion Ferry (färjerederi) heter idag Stena Line. Fick ett rep över halsen när jag skulle cykla över kajplatsen. Repet var uppsatt för att bilar inte skulle köra på båten utan klartecken men då jag varit på semester visste jag inte om detta och det fanns inte varningsflaggor uppsatta på repet. Så jag cyklade rätt på det uppspända repet som slog hårt mot min hals. Fick arbeta 9 år med denna skada innan någon läkare trodde på mig och blev hjälpt.

Då skadorna nacken inte blev behandlade i tid utvecklades det till en nervskada. Detta (nervskadan) utlöser väldig lätt svåra migränanfall som hindrar min vardag väldigt mycket.

Har även fibromyalgi och Sjögrensyndrom och en annan skum reumatisk sjukdom som de lärde diskuterar om ifall det är RA eller SLE.

Mig kvittar det var det heter för det gör lika ont ändå och finns ingen bot bara lindring!

Men envis som jag är så kämpar jag och har sol i sinnet och jädrans bra humor! Är en bra vän och stor humanist, där jag sätter människan och människovärdet i centrum! Och ser framåt :)


 

 

Senast uppdaterad: 2009-05--29